Seuran 50-vuotis juhlakokous Turussa 11-12.5.2023

19.7.2022

Hyvät Sulamaa seuran jäsenet,

 

Toivottavasti uusi vuosi ja toiminta uusissa hyvinvointialueissa on alkanut mukavasti! Koska monen seuralaisen sähköpostiosoitteisiin on tullut muutoksia hyvinvointialueisiin siirtymisen myötä, pyytäisin teitä ilmoittamaan uudet yhteystietonne seuran sihteerille susanna.heiskanen@tyks.fi ja myös tarpeen mukaan jakamaan tätä mailia kollegoillenne, jotka eivät sitä ole saaneet.

 

Vuosi 2023 on Sulamaa seuran 50-vuotisjuhlavuosi ja juhlistamme tätä 11.-12.5.2023 Turussa pidettävässä kevätkokouksessa. Torstaina 11.5. Sulamaa juhlaluennon pitää Prof Arnaud Bonnard Ranskasta ja päivän viimeisessä sessiossa käsitellään lastenkirurgisen hoidon organisointia ja muita ajankohtaisia asioita pohjoismaisesta näkökulmasta. Näin ollen torstain kokouskielenä on englanti.

 

Torstain juhlava iltajuhla sekä jatkot bändin kera kuuluvat koulutuksen hintaan.

 

Perjantaina pidetään Sulamaa seuran vuosikokous, käsitellään mm hoitopolkuprojektin seuraava aihetta eli ruokatorviatresian diagnostiikkaa ja hoitoa ja toivottavasti saamme perjantaina kuulla useita mielenkiintoisia vapaita esitelmiä teiltä jäseniltä. Paras vapaa esitys palkitaan. Perjantain 12.5. kokouskielenä suomi. Vapaiden esitelmien abstraktit tulee lähettää seuran sihteerille 9.4.2023 mennessä. Apuraha- ja jäsenhakemusten viimeinen jättöpäivä on 27.4.2023.

 

Kevätkokouksen ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät liitteistä.

 

 

Toivotan teidät runsain joukoin tervetulleeksi Turun juhlakokoukseen!

 

Sulamaa seuran hallituksen puolesta,

 

Liisi Ripatti

 

Liitteet